LINE ART CHARMANT: Stijlvolle elegantie voor liefhebbers van hoogwaardige brillen

De Line Art brillencollectie biedt elegante monturen van hoge kwaliteit voor veeleisende, modebewuste vrouwen. Elke lichte en luchtige look is een uniek meesterwerk dat een delicate en mooie veervorm onthult. Line Art modellen worden gemaakt in Japan van superieur ‘Excellence Titan’ en de nieuwste brillentechnologie. Ze zijn over de hele wereld geliefd om hun individuele, vrouwelijke design en ongeëvenaard draagcomfort.

 

Line Art brillen met Swarovski kristallen

Vier nieuwe modellen verrijken de Line Art collectie. Geïnspireerd door subtiele juwelen, zijn de highlights van deze collectie rijke kleurselecties en chique kleurcontrasten, evenals exclusieve veren met Swarovski-kristallen en gevlochten juweelvormen.

 

 

XL2167 (Nylor) en XL2168 (Pressure Mount)

De nieuwe Line Art Duo monturen hebben prachtige dubbel gebogen veren versierd met Swarovski kristallen.

Het afgeronde nylor model (XL2167) heeft een subtiele en vrouwelijke cat-eye vorm. Elegante kleurcontrasten onderscheiden dit Duo montuur. De hoofdkleuren van het model, blauw, bordeaux of zwart, zijn te vinden op de voorkant, de veren en de oortips. Zes fonkelende Swarovski-stenen zorgen voor een exclusieve luxueuze nuance.

Deze luchtige Duo look (XL2168) is pure verfijning. De hoekige vorm accentueert de ogen op aantrekkelijke wijze, terwijl de rijke, hoogwaardige Japanse kleurstelling en de vier Swarovski-kristallen op de veren herinneren aan de premium traditie van Line Art.

 

XL2169 (Nylor) en XL2170 (Pressure Mount)

De nieuwe Line Art Aria-modellen worden gekenmerkt door hun rijke en moderne Japanse kleurstelling en het ringvormige detail op de veren.

Het nylor model (XL2169) is een symbool van elegantie die verfijnde juwelen en comfort in één kostbaar totaalplaatje verenigt. De paarse, roségouden of lichtbruine tinten van het voorstuk lopen door de gouden of zilveren Aria veerringen en zorgen voor een vrolijk contrast.

Het vederlichte pressure mount model (XL2170) betovert dragers door zijn prachtige complexiteit en de kleurcontrasterende veerlijnen en ringen. De cat-eye voorkant is erg vrouwelijk en verleidelijk. De hoogwaardige kleurstelling completeert deze charmante bril in stijlvol blauw, bruin en wijnrood.

 

Voordelen

Line Art CHARMANT is een premium brillenmerk dat er onvergelijkbaar licht uitziet en aanvoelt. Naast het exclusieve en geraffineerde design bieden de Line Art monturen een eersteklas draagcomfort, dat de drager verwacht en verdient van een bril van hoge kwaliteit.

• Hoge flexibiliteit
• Geheugenfunctie
• Nikkelvrij
• Onovertroffen lichtheid
• Ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort
• 3D-ontwerp voor een goede pasvorm
• Aanpasbare neuspads
• Vooraf afgestelde oortips
.
.
MEER INFORMATIE
www.charmant.com

Tags: