Terugblik: exclusief Eyewear Event BNL

In maart en april zijn er drie exclusieve showroomevents van Exclusive Eyewear Event BNL (EEEBNL) geweest aan de kust in Knokke (België) en Bloemendaal (Nederland).

Drie onafhankelijke agenten, 4I’s Agency by Linda Deplacie, Pascal Delhonte en Anne Van der Borght, verdelen samen 15 premium collecties in de Benelux en zijn met dit initiatief gekomen aan het begin van het coronatijdperk, toen alle internationale beurzen werden afgelast. In plaats van showrooms apart en op verschillende locaties/data te organiseren, hebben zij hun energie gebundeld. Ieder van hen is verantwoordelijk voor het organizeren van één showroom per seizoen en het zoeken naar een inspirerende locatie waar zij hun klanten, de zelfstandige opticiens, kunnen ontvangen.

De klanten kunnen in alle rust en met volle aandacht hun aankopen doen terwijl voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Degenen die langskwamen waren erg enthousiast en vonden het supergezellig. Door dit succes is het initiatief al meerdere keren en op totaal andere locaties herhaald en is het aantal bezoeken alleen maar toegenomen. De laatste edities waren dus aan zee in Knokke en Bloermendaal. Het is een nieuwe, toekomstbestendige manier van samenwerken geworden.

De collecties van EEEBNL zijn allemaal van hoge kwaliteit, exclusief en totaal verschillend maar zeer complementair. Door een kleinere inspanning van klanten, die toch al veel tijd in hun winkel doorbrengen, ervaren ze even een andere wereld waar ze verschillende merken kunnen ontdekken op één dag en ook oprecht kunnen genieten van hun aankopen, zonder tijdsdruk en overdaad. Ook zijn er leuke ontmoetingen met collega’s en soms met artiesten die zijn uitgenodigd. En door te centraliseren wordt de ecologische voetafdruk verkleind. Ook heel belangrijk voor de toekomst.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk de fotocollage van de showroom events in ons aankomende Eye@line Magazine!

Tags: