Eschenbach Eyewear ontvangt opnieuw twee Red Dot Awards

De Red Dot Awards, wereldwijd erkend als een symbool voor uitmuntendheid in design, worden jaarlijks toegekend aan producten die zich onderscheiden door hun buitengewone esthetiek, functionaliteit en vakmanschap. Eschenbach Eyewear heeft bewezen dat ze aan al deze criteria voldoet en heeft daarmee de jury weten te overtuigen.

 

De eerste Red Dot Award werd toegekend aan een uniek montuur uit de Eschenbach-collectie. Het opvallende design combineert moeiteloos stijl en comfort, terwijl het vakmanschap en de hoogwaardige materialen de duurzaamheid waarborgen. Deze bekroning is een erkenning van de creativiteit en het oog voor detail die Eschenbach Eyewear in al haar ontwerpen legt.

 

Innovatieve lensoplossing

Daarnaast ontving Eschenbach Eyewear ook een Red Dot Award voor haar innovatieve lensoplossing. De geavanceerde technologie en het doordachte ontwerp van de lenzen zorgen voor een optimaal zicht en een ongeëvenaard draagcomfort. Deze prijs benadrukt de voortdurende inspanningen van Eschenbach Eyewear om baanbrekende producten te ontwikkelen die aan de behoeften van de consument voldoen.

Eschenbach Eyewear blijft haar grenzen verleggen en streeft ernaar om voortdurend nieuwe maatstaven te zetten in de industrie. Met de recente Red Dot Awards als erkenning voor hun kracht, zal het merk ongetwijfeld blijven verrassen met inspirerende en hoogwaardige eyewear.

 

MEER INFORMATIE
Lees verder in Eye@line 3-2023 (pag. 9):

 

www.eschenbach-optik.com