De Ceunynck Nikon Partnerevent

Afgelopen maandag, 11 september, organiseerde De Ceunynck in samenwerking met Nikon Lenswear een partnerevent. In de feeërieke omgeving van het Kattenbroek in Dilbeek ontvingen ze deelnemers uit alle hoeken van het land. Beide landsdelen waren immers goed vertegenwoordigd. De Ceunynck had er dan ook voor gekozen om de presentatie afzonderlijk in beide landstalen te brengen. Een goed idee dat ook door de opticiens en hun partners gesmaakt werd.

Nikon stelde tijdens de presentatie hun nieuwste innovaties voor. Ze introduceerden in avant-première het Seemax Sports gamma. Ook kregen de deelnemers de kans om de volledige Nikon Lenswear customer journey te beleven met de nieuwe studio 2.0.

Na de geslaagde voorstelling namen de aanwezige opticiens de geboden kans om te netwerken met hun collega’s tijdens een lekker etentje. Niks dan tevreden gezichten dus die zwoele maandagavond in september. Wij hoorden alvast veel lovende woorden onder de opticiens. Zowel over de ontvangst als over de Nikon-innovaties.