CHARMANT Titanium Perfection: Het premium merk dat zich steeds opnieuw uitvindt

Perfectie – dat is het hoogste niveau van uitmuntendheid. De ontwerpers van CHARMANT Titanium Perfection hebben zichzelf uitgedaagd om dit niveau te bereiken door titanium brillen te produceren die de beste kwaliteit en comfort bieden, in een ontwerp dat modern maar tijdloos is.

Nieuwe modellen

Het handhaven van deze hoge normen is een uitdaging die nooit ophoudt. Het vereist vaardigheid, technologische knowhow en de wil om zichzelf steeds opnieuw te willen uitvinden. In de nieuwe dames- en herenmodellen is de functionaliteit van de brillen verfijnd en zijn lichtgewicht hoekstukken met een monoblock-structuur (vervaardigd uit één stuk) gecombineerd met fijne, gefreesde voorstukken. Innovatief design zie je terug in exclusief gekleurde veeruiteinden, prachtige patronen, frisse kleurtinten en aantrekkelijke vormen.

Mannelijke brillen opnieuw geïnterpreteerd – voor style en comfort

Vier nieuwe herenmodellen geven uitdrukking aan het onderscheidende karakter van dit premium brillenmerk en aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van functionaliteit en stijl.

De elegante en minimalistische profielen zijn uiterst delicaat met een heel dun, gefreesd titanium voorstuk en hoekstukken met een monoblock structuur. De lichte uitstraling wordt benadrukt door het lichte gewicht, dat zorgt voor een langdurig, hoog draagcomfort. In deze collectie is er voor elke gezichtsvorm iets: licht vierkant met en zonder dubbele brug (CH16706 en CH16709), rechthoekig (CH16707) en rond (CH16708).

Titanium randen in mannelijke tinten zoals zwart, grijs, blauw, bruin en groen worden gecombineerd met contrasterende titanium veren van bèta titanium. Transparante oortips die aan de binnenkant gekleurd zijn, geven deze hoogwaardige bril een bijzonder accent.

Fris en vrouwelijk met modieuze kleuren

Drie nieuwe damesmodellen combineren de hoogste kwaliteit en ontspannen comfort met een chic design.

Filigraan gefreesde titanium voorstukken worden gecombineerd met hoekstukken met een monoblock structuur, die de lichtheid van het montuur benadrukken. De profielen zijn chic en vrouwelijk in vierkante (CH16715), ronde (CH16716) en licht vierkante (CH16717) vormen. De hoekstukken en veren zijn zeer delicaat en gemaakt van flexibel bèta titanium.

Bij deze nieuwe modellen ligt de nadruk op kleur, met prachtige kleurovergangen, versies met patronen en monochrome modellen met contrasterende veren. Een hoogtepunt zijn de transparante oortips, die van binnenuit zijn gekleurd.