Omzet van brillengigant Marcolin blijft stijgen

Marcolin gaat als een speer. De keten profiteert naast een gunstige wisselkoers tevens van een hoge omzet met een omzetstijging van 21% in afgelopen negen maanden.

Zelfs wanneer we alleen zouden kijken naar de verkoop, zou de stijging al zo’n 14% bedragen voor Marcolin. In de afgelopen negen maanden van dit jaar werd er in totaal €410 miljoen omgezet ten opzichte van 338,6 miljoen omzet van januari t/m september 2021. De grootste stijging blijft in Europa en Noord-Amerika zichtbaar, de twee gebieden waar Marcolin het meest aanwezig is.

 

Over Marcolin

Marcolin is een van de wereldleiders in de brillenindustrie. Veel toonaangevende merken kiezen Marcolin voor langdurige partnerschappen en licentieovereenkomsten om designerzonnebrillen en brilmonturen te maken. Dankzij het kostbare erfgoed van vakmanschap en geavanceerde technologie, meedogenloos streven naar uitmuntendheid en voortdurende innovatie, is het bedrijf sterk aanwezig over de hele wereld.
Naast de extreem hoge kwaliteit van haar producten, onderscheidt Marcolin zich door de waarden die bepalen hoe het bedrijf elke dag, in elke situatie werkt. Deze waarden, gecombineerd met het streven naar constante groei door middel van experimenten, maakt Marcolin het perfecte bedrijf voor merken die een verschil willen maken in de huidige markt.

www.marcolin.com

 

 

Tags: