LIU JO presenteert zonnebrillen voor lente/zomer 2023

LIU JO introduceert nieuwe zonnebrillen die te zien zijn in de reclamecampagne voor lente/zomer 2023. De zonnebrillen combineren eigentijds design met vrouwelijke charme om uitdrukking te geven aan elegantie en zelfbewuste allure. De twee nieuwe monturen zijn glamoureus en modieus en bestaan uit premium acetaat met kostbare details.

 

 

LJ776S

Deze zonnebril met cateye-attitude, gradiëntglazen of glazen in één kleur is gemaakt van premium acetaat met een modieuze glanzende afwerking. De zonnebril is versierd met het nieuwe ovalen LJ-logo, een eerbetoon aan de LIU JO-handtassen van het seizoen, dat op beide brilveren is aangebracht. In de advertentiecampagne lente/zomer 2023 is deze zonnebril te zien in Black en Nude Khaki Tortoise, daarnaast is deze zonnebril ook verkrijgbaar in verfijnde, delicate tinten, zoals  Tortoise en Grey Orange Tortoise.

 

LJ777S

De LJ777S is een gedurfd, rechthoekig montuur, gemaakt van acetaat. Ook deze glazen zijn verkrijgbaar in gradiënt of in één kleur met net als bovenstaande zonnebril het LJ-monogramlogo op de brilveren. In de advertentiecampagne voor lente/zomer 2023 is de zonnebril te zien in glamoureus Black, en tevens in Tortoise, Petrol Tortoise en Purple Tortoise.

 

De nieuwe zonnebrillen zijn verkrijgbaar in alle LIU JO-winkels, bij geselecteerde verkooppunten en online via:

www.liujo.com

 

BIJDRAGE AFBEELDINGEN: Met dank aan Liu Jo Eyewear

Tags: ,