J.F. REY | Perfecte ronde glazen uit vanzelfsprekende geometrie

Het ontwerpteam van J.F.REY’ heeft een architectonische crash bedacht waarbij de mooie lay-out van de ronde vorm wordt opgeheven door een opvallende deconstructie/opbouw.

Kwartcirkels van acetaat voegen ritme toe aan de metalen structuur van de monturen en zorgen voor een verrassend en onderscheidend grafisch effect. Een visuele schok versterkt door verfijnde kleurenschema’s van acetaten in intens zwart of beheerste tweekleurigheid die contrasteren met de ruwe metalen afwerkingen. De vorig jaar gelanceerde lijn is uitgebreid met 2 nieuwe vormen: JF3024 en JF3025, die zich onderscheidt door zijn 2 subtiele zijschelpen.

 

 

Als een puur J.F. REY signature design verkent dit nieuwe concept een stilistisch vocabulaire dat zowel retro als futuristisch, verkennend en eigentijds is en volledig herinnert aan het seizoensthema NEON ELEMENTS.

Gemaakt in Frankrijk in J.F. REY’s Jura ateliers, wordt deze nieuwe gedurfde bril voorgesteld met een zonneclip (categorie 3 zonneglazen) die een nieuw futuristisch inzicht geeft. Een nieuw iconisch stuk in de J.F. REY’ collecties.

 

 

www.jfrey.fr/en/

Tags: