Vier verhalen vormen de inspiratie voor de zonnebrillen van Ferragamo

Vier verhalen, vier iconische thema’s die deel uitmaken van het DNA van Ferragamo, vormen de inspiratie voor de zonnebrillencollectie van Spring/Summer 2017 van het modehuis.

Voor de nieuwe collectie zonnebrillen SS 2017 heeft Ferragamo Eyewear vier verhalen, vier iconische thema’s die deel uitmaken van het DNA van het modehuis als basis genomen, waarbij de fundamentele elementen van de Ferragamo-stijl op een eigentijdse manier geïnterpreteerd worden.

Een reis van de iconische prints van sjaals tot aan de passie van Salvatore Ferragamo voor kleur- en materiaalcombinaties, die uiteindelijk aankomt in het heden en de ideeën van de SS17 laat zien, in een collectie die een geweldige mix is van elegantie en sportieve accenten.


Prints: de iconische motieven van de Ferragamo-sjaals

De capsulecollectie Prints is een elegante herinterpretatie van een aantal van de meest beroemde motieven van de Ferragamo-sjaals. Meesterwerken van vakmanschap, gemaakt van pure zijde, die deel uitmaken van een rijk archief; de sjaals van het modehuis hebben bloemen- en dierenmotieven met een dromerige en exotische sfeer iconisch gemaakt. Een element dat gedrukt wordt door middel van een speciale digitale printtechniek en beide veren van de bril bedekt.

De zonnebril voor dames, van plastic, wordt gekenmerkt door de grote ronde of vierkante glazen. Het kleurenpalet is uniek in zijn soort en combineert zwart, bruin, petrol, rood, schildpadmotief, blauw, paars en oudroze.

Met de gebruikelijke aandacht voor detail is de bril versierd met een goudmetalen element op de brilscharnier en met het Ferragamo-logo op de linkerveer.

Meer informatie

www.marchon.com