Verruim uw blik met de nieuwe backland van adidas Sport eyewear

Het verkleinde, montuurloze ontwerp van de nieuwe backland skibril van adidas Sport eyewear biedt een enorm gezichtsveld. Zo ontsnapt geen enkel detail in het omringende sneeuwlandschap meer aan uw aandacht. De backland zit barstensvol innovatieve technologische snufjes en maakt gebruik van duurzame glazen in spiegelglas. Hij past comfortabel rond uw gezicht en biedt een kristalhelder zicht, ongeacht welke omstandigheden de bergen u voor de voeten gooien.

Ideale keuze voor wintersportievelingen

De dubbele schuimlaag voert uw zweet optimaal af en de siliconen hoofdband zorgt ervoor zorgt dat de bril perfect past en stabiel blijft. Zelfs als u een muts of helm draagt. De lichtgewicht en onbreekbare backland is de ideale keuze voor een brede waaier van wintersportievelingen die de bergen afrazen.

Optimaal zicht

De brede, cilindervormige, verhelderende 6-base polycarbonaatglazen met LST of de hoogwaardige spiegelglazen (verkrijgbaar in exclusieve kleuren) garanderen een optimaal zicht met een uitstekende lichtabsorptie en een buitengewoon contrasteffect. Ze bieden ook volledige bescherming tegen schadelijke uv A-, uv B- en uv C-stralen. De skibril is bovendien geschikt voor glazen op sterkte (voor alle oogcorrecties) dankzij het ‘clip-in’-systeem.

Bijpassende zonnebril

Voor de meeste kleuren is ook een bijpassende zonnebril verkrijgbaar. Kijk maar eens naar de zonnebrilmodellen wildcharge, whipstart en 3matic van adidas Sport en kies uw favoriet.

Meer informatie

Silhouette Benelux

www.adidassporteyewear.com