Trendy en indrukwekkende zonnebrillen van Marni

Marni presenteert twee nieuwe zonnebrillen voor de fashionable vrouw. De Origami Mask en Origami Dot zijn statementbrillen, waar iedere fashionista de show mee gaat stelen.

ME615S – Origami Mask

Deze masker-zonnebril wordt gekenmerkt door een krachtige, vierkante vorm met glazen van nylon en een montuur van acetaat. Het 3 mm dikke montuur is zowel aan de boven- als de onderkant verfraaid door middel van een exclusieve manier van frezen. Hierdoor wordt een origineel spel van afmetingen en details gecreëerd. Dit wordt nog extra benadrukt door de metallic versieringen aan de zijkanten van de randen. Dit versterkt ook algehele kleurencontrast.

De platte brilveren zijn naadloos geïntegreerd in het masker. Dit benadrukt de emaillen kleur van de randen en de geometrische verhoudingen van het model. De twee metalen schroeven van de scharnieren aan de binnenkant omsluiten het montuur en vormen tegelijkertijd een verfraaiing. Een geïntegreerde draad op de veren zorgt voor optimale flexibiliteit en aanpasbaarheid van dit indrukwekkende montuur.


ME104S – Origami Dot

De Origami Dot zonnebril is eigentijds en trendy. Deze bril heeft een volledig ronde vorm en nylon glazen. Ook dit montuur is 3 mm dik en is aan zowel de boven- als de onderkant verfraaid door middel van een exclusieve manier van frezen. Het ontwerp is origineel, eigentijds en heeft indrukwekkende details.

De zachte en grote vormen van de zonnebril worden gecompenseerd door de ultra-dunne veren die een vrouwelijke touch toevoegen aan dit elegante model. Dezelfde elegantie komt ook terug in het kleurcontrast en de mix van de lichtgewicht metalen en kunststoffen.

Meer informatie

Marchon

www.marchon.com