Silhouette Sun 2018: alleen voor echte zonnekloppers

De wereld is zo mooi, als we naar zijn gevarieerde tinten kijken. Licht en schaduw creëren samen een landschap van schakeringen dat voortdurend verandert, zodat we een wonderbaarlijke wereld kunnen ervaren en bewonderen. De nieuwe zonnebrillen van Silhouette stralen pure vrolijkheid uit in de stijl van de jaren 1980. Silhouette geeft de zomer een edgy toets.

Drie kleurengroepen

De ‘Sun Collection’ 2018 van Silhouette laat u kiezen uit drie verschillende kleurgroepen. Als u houdt van aards, kalmerend en casual, ga dan voor ‘Brass Safari’. Tinten zoals koper, bruin, groen en karamel staan in contrast met cool mint, dat ze laat glanzen.

Verlangt u naar plezier, zon en zomerdagen? Dan is de ‘Sunset Beach’ lijn van Silhouette iets voor u. Kleuren zoals verbrand oranje, zalm of paars stralen pure levenslust uit en zijn ideaal voor de modieuze festivallook.

Fans van etno en iedereen met vergelijkbare ambities zullen in de wolken zijn. ‘Fresh Nature’ belooft koelheid met blauw, smaragdgroen, turkoois en mint rosé. Dit kleurenpalet werkt rustgevend. Het helpt ons te relaxen en onszelf te vinden. Het geeft een toets van frisheid en vitaliteit aan uw gezicht.

Infinity: moderne toets

Randloze zonnebrillen met de look van een volledig omrande bril: het binnenglas van de ‘Infinity Collection’ gaat onzichtbaar door de buitenrand dankzij de speciale inlinebeglazing – met een verbluffend resultaat. Glazen op sterkte zijn geen probleem. Gekleurde weerspiegelende effecten en de combinatie met een doorschijnend buitenglas zorgen voor een uitgesproken trendy look. Het glasframe helpt ook de ogen te beschermen en biedt zo een extraatje boven op het beschermende oppervlak van het binnenglas.

Atwire: spelen met mode

De ‘Icon Artwire’ laat u telkens opnieuw de wereld zien vanuit een uniek perspectief. Op het glas zijn metaalachtige elementen aangebracht die speels de contouren aflijnen. De Artwire is verkrijgbaar in een eerder discrete ton sur ton versie of met een contour met kleuraccent, afhankelijk van wat u verkiest. Deze zonnebrillen geven de drager in elk geval een opvallende en modieuze look.

Urban Sun & Titan Breeze: terug naar de basis

Met zijn volledig omrande zonnebrillen ‘Urban Sun’ en ‘Titan Breeze’ kiest Silhouette eens te meer voor elegant understatement en puur minimalisme. Een uitstapje in de zon? Fluitje van een cent! ‘Urban Sun’ in SPX en ‘Titan Breeze’ in titanium passen zich aan elke situatie aan en zijn de perfecte metgezel voor iedereen die van grote steden houdt. Ze zijn vooral interessant vanwege de nieuwe kleurencombinaties en trends.

TMA Icon: liefde voor detail

Hét icoon van Silhouette in een nieuw jasje. De dames krijgen een dramatisch effect met de uitgesneden variant in de vorm van een kattenoog. In de zomer van 2018 zijn alle ogen gegarandeerd op de drager van deze bril gericht.

Adventurer Aviator: de lucht in

Een klassieker in een nieuw licht: de kleurenschema’s ‘blauw-nude’, ‘groenblauw-rosé’, ‘klassiek grijs’ en ‘klassiek bruin’ geven deze favoriet van vele luchtmachtpiloten van weleer een hedendaagse flair. Het druppelvormige glas, de typische pilotenlook van de ‘Adventurer Aviator’, blijft een belangrijk kenmerk.

Explorer: avontuur, maar net dat beetje anders

In zijn hedendaagse interpretatie toont het ‘Explorer’ model zich van zijn nieuwe kant: door de glas-in-glastechnologie gaat het buitenglas rechtstreeks door het binnenglas. Het resultaat: de illusie van een frame. Bij dit model zijn ook glazen op sterkte mogelijk. Door de dynamische fiftiesstijl zien brildragers er op hun best uit.

Meer informatie

www.silhouette.com