Shamir verkoopt de nieuwe Limited Edition Wiley X Omega

Shamir Nederland verkoopt nu ook de nieuwe Unlimited Edition Wiley X. Deze bril is ook te zien in de Netflixfilm Bright, een film met Will Smith in de hoofdrol.

De nieuwe matzwarte Wiley X Omega zonnebril heeft een stoere uitstraling. Het zilveren logo op het montuur en de gepolariseerde ‘Green Platinum Flash’-glazen zorgen ervoor dat de bril opvalt, op een goede manier.

Beter zicht, heldere kleuren

Gepolariseerde glazen geven een beter en rustiger zicht. Wiley X glazen met polarisatiefilter zorgen voor minder spiegeling en beter zicht op en in water, wat handig is bij bijvoorbeeld watersporten. Het Wiley X Filter 8™ Polarized Green Platinum glas is een groen getint glas met een platinum spiegelcoating dat specifiek ontworpen is om kleuren en contrast te versterken.

Te zien in Bright, met Will Smith

Shamir is trots op dat zij u kunnen melden dat de Wiley X Omega zonnebril te zien is in de nieuwe film Bright, met Will Smith in de hoofdrol. In de film werken mensen (waaronder Will Smith) samen met mythische figuren om de wereld veilig te houden. Bekijk de trailer van de film:

Te koop bij Shamir Nederland

De Wiley X Omega zonnebril is te koop bij Shamir Nederland. Shamir is een toonaangevende producent van hoogwaardige progressieve glazen en sinds september 2017 de distributeur van Wiley X brillen voor de Nederlandse en Vlaamse optiekmarkt.

Neem contact op met uw Shamir-vertegenwoordiger om meer te weten te komen over de Wiley X Omega.

Meer informatie

www.shamir.com