Serengeti’s designzonnebrillen voor vrouwen

Met een opvallend ontwerp die nieuwe grenzen stelt voor Serengeti, zijn de modellen Lia en Valentina Serengeti’s nieuwste designzonnebrillen voor vrouwen. Terwijl zij uit traditie zijn ontstaan, blijven deze nieuwe modellen de erfenis van het merk voortzetten door gebruik te maken van de fijnste materialen en de beste optische technologieën zoals de Spectral Control filter en de fotochromatische glazen.

Perfecte pasvorm

De monturen van deze twee nieuwe modellen zijn in Italië vervaardigd met premium TR90 nylon. Beide hebben ze een cat-eye vorm gekregen met verborgen scharnieren voor een perfecte pasvorm en een elegante afwerking van subtiel, gegalvaniseerd metaal.

Model: Lia

Glazen

Lia en Valentina zijn beschikbaar in verschillende gepolariseerde glastinten en afwerkingen. De ultralichte glazen leveren een ongeëvenaarde optische helderheid en zijn 20% dunner dan conventionele glazen. Borosilicaatglas – gekozen voor zijn vermogen om extreme temperatuurschommelingen te weerstaan – wordt chemisch bewerkt voor een uitstekende kras- en slagweerstand.

Zowel Lia (met kleine pasvorm) als Valentina (medium universal fit) zijn beschikbaar met prescriptie.

Model: Valentina

Meer informatie

Technop

frames@technop.be of 09/218.87.10.