Serengeti – Built to endure

Nieuwe modellen voor 2019

Serengeti trekt de kaart van het oversized design voor een meer dan stijlvolle look met het nieuwe vrouwelijke model Agata. Deze nieuwste toevoeging aan het Classic Nylon-assortiment trekt de aandacht met zijn glamoureuze vorm en doet denken aan beroemde actrices van oude Americana-films die hun converteerbare auto’s besturen met hun haren in de wind.

Met Tellaro kiest Serengeti voor een metalen Navigator montuur met dubbel geïnjecteerde rubberen veren, die aan de buitenkant hard rubber verenigt voor een sportief uiterlijk en zacht rubber aan de binnenkant voor maximaal comfort. Heldere kleuren aan de binnenkant geven dit tijdloze ontwerp subtiel extra pit. De kerndraad in de veren maakt eenvoudige aanpassing mogelijk, voor een pasvorm op maat.

Unieke 3-in-1 “Road trip proof”- technologie

Het Drivers® glas biedt de toonaangevende combinatie van de drie technologieën die de reputatie van Serengeti hebben opgebouwd: Photochromic, Spectral Control en Polarizing. De fotochromatische technologie past het glas aan bij elke lichtomstandigheid. Spectral Control verfijnt en filtert het schadelijk kortgolf blauw licht en de Polarizing-technologie onderdrukt verblinding. Deze drie samen zijn de beste combinatie voor het tegengaan van vermoeide ogen.

Serengeti zonnebrillen met unieke 3-in-1-technologie zijn ook verkrijgbaar met glazen op sterkte. Deze kunnen gemakkelijk besteld worden via de webmodule op de website. Klik hier.

Meer informatie

www.technop.be