Ontdek Frank en Ada (Bollé) voor deze zomer

De nieuwe lifestyle collectie van Bollé biedt de perfecte mix van mode, kwaliteit en bescherming om te voldoen aan de eisen van de grootste zonneliefhebbers bij al hun uitstapjes.

Allereerst is er het model FRANK voor mannen. Met zijn brede vorm in combinatie met scherpe lijnen en hoeken, zal Frank alle mannen aanspreken die op zoek zijn naar een trendy maar gemakkelijk te dragen zonnebrilmodel. Het montuur is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en is verkrijgbaar met gepolariseerde HD-glazen.

ADA is de perfecte moderne vrouwelijke zonnebril voor momenten van ontspanning of actie. Ada is een must-have accessoire wie kiest voor de beste bescherming en duurzaamheid. Helder en veelzijdig, dit nieuwe lifestyle-model combineert Bollé’s technologieën met een ruime keuze aan trendy kleuren.

Alle modellen in de collecties van Bollé genieten van de expertise van het merk op vlak van bescherming en prestaties. De glastechnologie van Bollé zorgt niet alleen voor bescherming tegen reflectie maar verbeteren ook het contrast en versterken de kleuren. Ze bieden 100% bescherming tegen UVA- en UVB-stralen en zijn voorzien van een vuil- en waterafstotende behandeling.

Alle modellen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte en kunnen makkelijk besteld worden via de webmodule op de website van Technop.

Voor meer informatie

www.technop.beframes@technop.be – 09/218.87.10.

– Het leven is nog nooit zo vol kleuren geweest! –