Nieuwe stijlen van adidas Sport eyewear

adidas Sport eyewear biedt drie nieuwe modellen aan, namelijk de ad31, wayfinder en protean. Stijlvol en sportief. 

Loop in stijl met de nieuwe wayfinder en protean 

adidas Sport eyewear stelt de nieuwe wayfinder en protean voor: een evenwichtige samensmelting van tijdloos design en ingetogen technologie. Zet uw sportieve levensstijl in de kijker met deze sobere, sterk vereenvoudigde no-nonsensemodellen als uniek fashionstatement.

Don’t just run, own the streets!

Sluit geen compromissen en ga tot het uiterste met deze bijna gewichtloze en onbreekbare monturen, die zich perfect aanpassen aan de vorm van uw hoofd. Volg uw eigen snelheid en omarm elke stap, ongeacht uw tempo. De aanpasbare neuspads en antislipcoating aan de binnenkant van de veren zorgen ervoor dat de uniseks wayfinder en protean een stevige grip behouden, zonder in te boeten aan comfort of hun strakke, stoere uitstraling.

Verleg uw grenzen en loop waar en wanneer u wilt. Met een divers gamma aan aangepaste glazen, ziet u elk detail op uw parcours. U kunt voor de eerste keer ook in essentials kiezen voor glazen die in een paar seconden tijd automatisch van kristalhelder naar donker getint veranderen. Of u in het drukke stadscentrum of in het bos gaat rennen, en zelfs wanneer het buiten al pikdonker is, u bent klaar voor alle weersomstandigheden op elk moment van de dag en uw ogen zijn steeds beschermd.

Creëer met de verschillende kleurenopties, jouw ultieme outfit van top tot teen. Ga voor een blijvende indruk voor, tijdens of na het sporten, en geniet van een perfect zicht in alle omstandigheden.
De monturen van de wayfinder en protean zijn compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur laten monteren of via een clip-in systeem plaatsen achter de glazen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van alle dragers.

Wayfinder

Protean

Ga voor snelheid met de nieuwe ad31 (Beyonder)

adidas Sport eyewear onthult de nieuwe ad31, die mode en sport combineert in één bril. De gestroomlijnde ad31 volgt de unieke contouren van het vrouwenhoofd en daagt de sportheldin in u uit om nieuwe gebieden te verkennen en haar eigen weg te zoeken, op elk moment en elke plek.

Draag enkel wat echt nodig is. Met zijn minimalistische design en bijna gewichtloze, onbreekbare montuur heeft deze bril geen negatieve invloed op uw sportieve levensstijl en maakt hij uw look stijlvol af. Met de aanpasbare neuspads en antislip op de binnenkant van de veren, zorgt de ad31 voor een zeer stabiele pasvorm. Hoe snel u ook rent, uzelf een weg baant door de stadsjungle of over die omgevallen boomstronk op uw favoriete bospad springt.

Voortaan straalt u altijd en in alle weersomstandigheden uw persoonlijkheid uit, zowel tijdens het sporten als op elk ander moment. Een uitgebreid assortiment aan glazen die contrastverhogend zijn, die oogvermoeidheid tegengaan of zelfs glazen die in een paar seconden tijd veranderen van kristalhelder naar een donker getint glas vindt u in het assortiment van de Beyonder. Ze zijn klaar voor (buiten)actie, precies wanneer u ze nodig hebt – zelfs ’s nachts.

Match uw montuurkleur met uw outfit, maak indruk op het parcours of in uw favoriete koffiebar en geniet van een perfect zicht in alle omstandigheden.
Het montuur van de ad31 is compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur laten monteren of via een clip-in systeem plaatsen achter de glazen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van elke drager.

Meer informatie

adidassporteyewear.com

Facebook @asporteyewear

Instagram @asporteyewear