Nieuw van Frank and Lucie: de zonneleesbril

Het zonnetje schijnt en het terrasjesweer is aangebroken. We kunnen met zijn allen buiten gaan zitten en genieten van het weer door lekker in de zon een boek te lezen. Iedereen kijkt er naar uit! Met de nieuwe zonnebrillen met leesgedeelte van Frank and Lucie wordt het nóg makkelijker om in de zon de kleine lettertjes te zien.

Met behulp van de zonneleesbrillen van Frank and Lucie heeft uw klant geen onhandig gedoe meer met het switchen tussen de zonnebril en de leesbrilDe nieuwe sunreaders van Frank and Lucie zijn leesbrillen met zonneglazen van UV400. Deze zonnebrillen met leesgedeelte zijn verkrijgbaar in de sterktes + 1 tot en met + 3.

Welke zonneleesbril van Frank and Lucie is jouw favoriet?

Wil uw klant op het terras de menukaart bekijken, op het strand een e-book lezen of op de telefoon makkelijk een appje beantwoorden? Dan zijn de nieuwe zonneleesbrillen van Frank and Lucie de ideale oplossing! Frank and Lucie biedt twee modellen in zonneleesbrillen; de Eyequarium en de Eyecon.

Eyequarium zonneleesbril

De Eyequarium is een hoeking, stoer en iets groter model. Inspelend op de trend van grote zonnebrillen, heeft Frank and Lucie deze leesbril ook getransformeerd tot een zonneleesbril. De kleur van het montuur, Amber Brown, matcht uitstekend bij de bruine zonneglazen. 

Eyecon zonneleesbril

Met de Eyecon van Frank and Lucie steel je de show op ieder terras. Het is een stijlvol montuur met havanna gekleurd acetaat. Laat de zon maar schijnen!

Meer informatie

www.thereadingcompany.nl
www.frankandlucie.com