Ga op pad met de zonyk aero midcut van adidas Sport eyewear

Met de lichte zonyk aero midcut lanceert adidas Sport eyewear de perfecte metgezel voor traillopers. Met zijn perfecte lensvorm en vele vernuftige details focust de zonyk aero midcut maar op één ding: een snelle trail lopen. Er zijn verschillende aanpassingen van de pasvorm mogelijk voor een stabiele én lichte bril. Daarnaast is er een ruim assortiment aan lenzen voor alle omstandigheden, inclusief nieuwe automatisch aanpassende filter.

Geen trail is te lang, geen berg te hoog en geen weerselement te zwaar… De nieuwe zonyk aero midcut heeft alles in huis voor een spectaculair gezichtsveld. Dankzij het gedurfde halfrim ontwerp met aparte vormgeving heeft men bovendien een laag en perifeer zicht waarvan men zal staan kijken. De unieke lensvormen zijn verkrijgbaar in een groot assortiment: polarisatiefilter, spiegelglazen, LSTTM-filters die de lichtfluctuatie verzachten en oogvermoeidheid tegengaan, VARiO-filters met automatische aanpassing van de tinten en de gloednieuwe versies met LSTTM én VARiO. De zonyk aero midcut presteert perfect tijdens een rustig loopje in het park, maar vecht evengoed voor elke seconde tijdens een loodzware loopwedstrijd in een woest berglandschap.

De Duitse bergtrailkampioen Anton Palzer zegt hierover: “Wanneer je je aan een sneltempo tussen scherpe rotsen, opstekende boomwortels en losse steenbrokken moet verplaatsen, is het cruciaal dat je elk detail van de trail zo snel mogelijk ziet. Dankzij de bijzonder stabiele pasvorm en het heldere zicht van de nieuwe zonyk aero midcut kan ik telkens weer mijn grenzen verleggen.”

De zonyk aero midcut is verkrijgbaar in een professionele versie met een afneembare zweetband, die de luchtstroom naar de binnenkant van de filters leidt. Zo voorkomt het climacool-ventilatiesysteem dat de lenzen beslaan.

Er zijn veel voordelen van de zonyk aero midcut, met name voor de lenzen. Onder andere de nieuwe speciale lensvormen die zorgen voor optimale prestaties tijdens het lopen van trails. De nieuwe heldere LSTTM VARiO-spiegelfilter met paarse tint als optie zorgt voor minder oogvermoeidheid en een automatische aanpassing van de lenstint. Door het Quick-Change Lens SystemTM zijn de lenzen gemakkelijk en snel te verwisselen. Ook het frame heeft voordelen, omdat het beschikbaar is in een klein en een groot model voor een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort voor zowel mannen als vrouwen. Door de Traction GripTM heb je een perfecte stabiliteit en een optimaal comfort dankzij de antislippunten op de brilarmen. De Double-Snap Nose BridgeTM zorgt voor een comfortabele pasvorm en grip dankzij een aanpasbaar neusstuk. Inclusief een verlengd neusstuk om de bril op maat aan te passen. Dan nog twee laatste voordelen van de zonyk aero midcut: TRI.FITTM – een drievoudig kliksysteem voor de ideale positie van de brilarmen en dus de beste pasvorm en de ideale bescherming tegen wind en fel zonlicht; RX ready – een perfecte bril op sterkte (kliksysteem).

Meer informatie

www.adidassporteyewear.com