De Zonyk Aero van adidas Sport eyewear herinpreteert ‘snelheid’ voor wielrenners

De nieuwe Zonyk Aero  is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het succesvolle Movistar-wielerteam. De Zonyk Aero-reeks van adidas Sport eyewear geeft een verbeterd laag en perifeer zicht dankzij het ‘half-rim’-ontwerp. Een nog beter aanpasbaar en nog helderder zicht, met gecombineerde VARiO + LSTTM + spiegelglazen.

Zonyk Aero, elk detail telt

Elk detail telt, of je nu ergens in het midden van het peloton vast zit of je langs kronkelige wegen naar beneden rijdt. Met de nieuwe Zonyk Aero van adidas Sport eyewear zie je elke beweging van de andere renners, laveer je veiliger door het verkeer en blijf je gefocust op de weg voor je. Dat allemaal dankzij een verbeterd zichtsveld. De Zonyk Aero heeft heel wat handige kenmerken en kan voortaan met verschillende nieuwe VARiOglazen worden uitgerust. Hij is gebaseerd op een verkleind ‘half‐rim’‐ontwerp met verbeterd laag en perifeer zicht en houdt je dus op koers wanneer het erom gaat.

Zonyk Aero Pro, ontwikkeld met het Movistar-team

De Zonyk Aero Pro werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Movistar‐team, het succesvolste wielerteam van de voorbije jaren. Het resultaat? Een bril die gebouwd is voor snelheid.

Ik sta versteld door de kromme glazen van de Zonyk Aero en door hoe goed hij je beschermt tegen weer en wind. Deze bril helpt ons constanter te presteren in alle weersomstandigheden”, aldus Alejandro Valverde, een van de toprenners van het team.

De Movistar-versie van de Zonyk Aero

Ter ere van deze grensverleggende samenwerking gaat adidas Sport eyewear naast de gewone versie een speciale Movistar‐versie van de Zonyk Aero met blauwe VARiO spiegelglazen op de markt brengen.

De Zonyk Aero heeft een lichtgewicht maar toch duurzaam SPX®‐montuur met ingebouwd Climacool® ventilatiesysteem en verstelbare TRI.FITTM‐brilarmen met Flex Zones die de grip verbeteren wanneer je in beweging bent. Hij wordt geleverd met een Double‐SnapTM neusstuk, zodat de bril perfect op je neus past.

Dankzij het gloednieuwe Lens Lock‐SystemTM wissel je bovendien snel en makkelijk van glazen. Verder krijgt het Climacool®‐systeem van de Zonyk Aero Pro hulp van een afneembare zweetband in schuimrubber. Die is zo gevormd dat hij voor een verfrissende luchtstroom blijft zorgen en tegelijk voorkomt dat er zweet in je ogen druppelt. 

Perfect zicht in alle omstandigheden

De gestaag groeiende portfolio van gepolariseerde, gespiegelde, LSTTM en fotochromatische VARiOglazen zorgt voor een perfect zicht in elk weer en bij elk licht.

Door de VARiO‐technologie verkleuren de glazen in enkele seconden automatisch van een lichte naar een donkere tint. De Light Stabilizing Technology™ versterkt de contrasten en vangt lichtschommelingen op, waardoor je ogen minder snel moe worden en je concentratie verbetert. Spiegelglazen bieden een uitstekende lichtabsorptie en een contrasterend effect.

De nieuwe, heldere LSTTM VARiO‐spiegelfilters in een paarse tint combineren al deze voordelen in één glas. Het resultaat: een aanpassingsvermogen, veelzijdigheid en helderheid van de bovenste plank. Daardoor stijgt het zelfvertrouwen van de renner, waar de weg ook naartoe leidt.

Het montuur van de Zonyk Aero is geschikt voor glazen op sterkte dankzij een clip‐in dat ervoor zorgt dat de bril aan ieders zicht aangepast kan worden. Deze bril is te koop in twee maten om tegemoet te komen aan de meest courante wensen van profrenners.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar adidassporteyewear.com of facebook.com/asporteyewear.

Of volg @asporteyewear op Instagram en doe zelf je zegje.

Silhouette Benelux