De nieuwe lente/zomer collectie van Tod’s Eyewear

De Tod’s Eyewear collectie voor de lente/ zomer 2017 introduceert het begin van een nieuw tijdperk, dat het verleden en de toekomst, erfgoed en moderniteit, combineert door de waarden van het huidige merk.

Een merk dat evolueert naar een jonge, dynamische en vernieuwende identiteit, terwijl het trouw blijft aan haar belangrijkste kenmerk: een echte, Italiaanse stijl. Het voornaamste materiaal van deze nieuwe collectie is leer dat gebruikt wordt op verschillende manieren, terwijl het iconische borduurwerk, dat volledig met de hand is gemaakt, een uniek kenmerk wordt voor de Tod’s Eyewear collectie. Het iconische ‘geweven’ motief, bekend in heel de wereld omdat het gebruikt wordt in de klassieke Tod’s mocassin, wordt toegepast als kenmerkend element en is ingekort om het accessoire nog comfortabeler te maken.

TO0193 en TO0194

De savoir-faire van Tod’s experimenteert met elegantie in het gebruik van leer voor deze twee modellen met artisanale broderie die aan beide slapen volledig met de hand zijn gerealiseerd. Ze komen voor in een hedendaagse en vierkante vorm die gemakkelijk te dragen is voor het model TO0193 en in een vintage maxi en afgeronde vorm voor de TO0194. Beiden worden gekenmerkt en uniek gemaakt dankzij het meesterschap op de slapen.

TO0193

TO0194

TO0195

Dit model verwijst naar de identiteit van het merk: een vernieuwend accessoire, dat al aanwezig is in de collecties lederwaren, waarin de twee letters T gekruist worden.

 

TO0195

TO0196

Minimalisme en vintage inspiratie komen samen in dit model: deze bril heeft een dikke montuur die tegelijk licht is en er een uniek en speciaal accessoire van maakt. Kleine details zorgen voor een verschil: de dubbele stitching aan het einde van de slapen is vastgemaakt dankzij een bijzondere techniek met de hand.

TO0196

TO0197

Dit model illustreert het DNA van het merk: een vintage smaak met een toets moderniteit. Een perfecte combinatie van opvallende contrasten tussen een voorkant in acetaat, Barberini glazen in mineraalglas en zeer fijne armen in titaan.

TO0197

TO0198 en TO 0199

De voorkant in titanium met haar fijne oppervlakte gaat mooi samen met de platte glazen en combineert zo een vintage toets met een moderne en hedendaagse look. De armen in titaan met vlechtmotief in leer zijn bijzonder licht en maken de montuur zeer comfortabel om te dragen.

TO0198

Meer informatie

www.marcolin.com