De Furla zonnebrillencollectie van 2017

De zonnebrillen voor de zomer van 2017 geven de hedendaagse, vreugdevolle essentie van het merk Furla weer.

Furla is de belichaming van Italiaanse stijl en elegantie. De nieuwe collectie is het gevolg van een continu onderzoek en een fijn oog voor detail en kleur. Het resultaat is een reeks van zonnebrillen met een levendige, elegante, urban-chique uitstraling. De meest favoriete gebruikte materialencombinatie is acetaat – metaal. Dit zorgt voor modellen die zowel elegant en licht van gewicht zijn.

SFU049 col. 8FE

Deze zonnebril is zeer verfijnd. Een fijn profiel in goudkleurige metaal omlijst de speciale tweedelige glazen: twee tinten van licht blauw worden gescheiden door een dun profiel. Een perfecte stijl voor het dragen van zowel binnen als buiten.

SFU034 col. 9FD

Design en geometrische vormen brengen deze nieuwe stijl tot leven. Het ronde voorstuk en de veren zijn het gevolg van een combinatie van acetaat en metaal. De exclusieve Mazzucchelli acetaat print is geselecteerd voor de veren. Deze print werd gecreëerd door talrijke kleine vierkante vormen in roze, wit en paars naast elkaar te plaatsen.

SFU035 col. 1G5

Deze zonnebrillen hebben bij elkaar horende veren en voorstukken. Ze zijn gemaakt in wit acetaat met details in goud-metaal. Het vierkante voorstuk plaatst melkachtig wit naast een elegant transparant effect. De graderende amberkleurige glazen passen perfect bij het goudkleurige metaal.

 

Meer infomatie

www.technop.be