De Chopard zonnebrillen collectie 2017

De Chopard brillencollecties zijn een perfecte mengeling van de luxueuze Zwitserse hoge kwaliteitsjuwelen en een uitmuntend Italiaans design.

Het minutieus oog voor detail gecombineerd met geavanceerde technologieën zorgen voor prachtige designzonnebrillen in elegant, moderne materialen van ongekende kwaliteit.

De stijlen zijn een herinterpretatie van de meest iconische elementen van de Zwitserse juwelen en uurwerkencollecties. De vrouwelijkheid van de IMPERIALE collectie wordt opgeroepen in de vorm van een bloem, een detail op het scharnier of een decoratief patroon. Gedurfde verfijndheid is de rode draad doorheen de HAPPY DIAMONDS collectie.

Deze werd ontworpen voor de moderne oogverblindende vrouw. Even oogverblindend als de schitterende kristallen die bewegen in de veren. Ook werd er nieuw leven in de HIGH JUWELLERY collectie geblazen met luxueuze en glamoureuze modellen die helemaal thuis horen op de rode loper.

Happy Sport (SCHB70S col. 8MZ)

Dit verfijnd modern model wordt gekarakteriseerd door het contrast tussen het ronde metalen voorstuk met randen in een lager reliëf en de rubber beklede veren. Deze stijl kunnen we ook terugvinden bij de bandjes van de HAPPY SPORT uurwerkencollectie, die de inspiratie vormden voor dit design.

 

 

Happy Diamonds (SCHB67S col. 301)

De grote ronde glazen van dit model met een halve rand, komt met een dik geëmailleerd metalen inzetting. De inspiratie komt van de HAPPY DIAMONDS collectie, de veren in acetaat omvatten een metalen versiering die drie kristallen bevat die bewegen binnen die vorm.

Meer informatie

www.technop.beframes@technop.be – 09/218.87.10