Coachella: het vintage montuur voor (zonne)glazen

De nieuwste monturen van Nomad zijn geïnspireerd door de hedendaagse, trendy locaties van  kosmopolitische mannen en vrouwen.

Coachella

Met ‘Coachella’ heeft Nomad op een totaal vernieuwde wijze een bril ontworpen. Nog nooit eerder hebben zij zo een product ontwikkeld. Heldere glazen worden gecombineerd met getinte glazen. Binnen een paar seconden transformeert de drager zijn of haar ‘normale’ bril in een zonnebril. Dit kan dankzij de magnetische zonneclip die zich aan het oppervlak hecht.

De zonneclip, met een roestvrijstalen laag van slechts een halve millimeter, glijdt makkelijk op het montuur met behulp van de magneet die in het acetaatmontuur is ingebed. Dit biedt een betaalbaar alternatief voor de zonnebril op sterkte.

Bij de Coachella wordt ook een beschermhoes voor de zonneclip geleverd.

Een vintage look

De  monturen, van 100% acetaat, zijn verkrijgbaar in drie ontwerpen. Bovendien zijn ze beschikbaar in vier trendy kleuren: rood, blauw, grijs en bruin.

Het is een discrete optische bril, die je makkelijk kunt transformeren tot een zonnebril. De mix van roestvrijstaal, acetaat en de dubbele brug van de clip, zorgen voor een trendy en vintage touch.

Meer informatie

www.morel-france.com