Calvin Klein eyewear: gepolijst, modern en modieus

De nieuwe Calvin Klein brillenmode voor dames is gepolijst, modern en modieus. Met een prachtig kleurenpalet, gedegen montuurontwerp en een mooie mix van materialen straalt deze collectie de hedendaagse stijl van het iconische merk uit.

Brillen – Dames

CK5964

Met een gestroomlijnde architectonische constructie en afgeronde metalen onderdelen laat dit ontwerp met dubbele brug trendy styling zien. De iconische gekleurde veeruiteinden geven de bril de herkenbare uitstraling van het merk. Verkrijgbaar in zwart, bordeauxrood en rose havana.

Zonnebrillen – Dames

CK1231S

Dit sculpturale vlindermodel is verfraaid met afgerond montuur en een gepolijst architectonisch ontwerp. Klassieke kleuren voegen een signatuurdetail toe op de veeruiteinden. Verkrijgbaar in zwart, petrol, peach en rose havana.

CK1225S

Dit oversized ronde montuur biedt een chique vernieuwde look met randen in Windsor-stijl en een afgeronde brug en bovenrand. Elegante en gepolijste oppervlakken worden gecomplementeerd met ronde vormen. Beschikbaar in zwart, aqua, rose en strawberry.

CK3202SS

Dit vernieuwde rechthoekige montuur biedt een up-to-date gebrachte klassieke styling met een unieke uitstraling, geaccentueerd met een slangenprint. Sculpturale ronde studaccenten en een metalen randje rond de bovenkant van de glazen maken de sexy, vrouwelijke look mooi af. Beschikbaar in red snake en rose snake.

CK1232S

De combinatie van materialen laat het elegante silhouet van deze moderne cateye-bril nog mooier uitkomen, terwijl een metalen dubbele brug het geheel een architectonische uitstraling geeft. De unieke contrasterende temple tips maken de look mooi af. Verkrijgbaar in zwart goud, zwart zilver, rose havana en cosmetic pink.

Meer informatie

Marchon Eyewear

www.marchon.com