Barberini Eyewear voegt nieuwe modellen toe aan het ruimteschip

Het oneindige onderzoek naar buitenaards leven, heeft ertoe geleid dat de grenzen van het heelal steeds verder worden opgeschoven. De mens geeft de zoektocht naar nieuwe en onontgonnen planeten nooit op.

Onze ogen worden gestreeld door de meest ontzagwekkende zonsopkomsten, zonsondergangen en het noorderlicht. Deze kleurexplosies van de natuur worden op een verbazingwekkende manier gereflecteerd door de Platinum Glass lenzen van Barberini Eyewear.

Reis in de ruimte

Met onze ogen onderzoeken mensen continu onontdekte planeten. Daarom worden de zonnebrillen van Barberini ook vernoemd naar de beroemdste ruimtereizen: Pioneer, Explorer, Luna, Stardust, Helios en Voyager. Ter gelegenheid van de beurs MIDO 2017 zijn twee nieuwe modellen toegevoegd aan het ruimteschip van Barberini.

Discovery BR170603
De gouden metalen versie van het montuur heeft als doel gouden en roze tinten te verbeteren, waardoor de schoonheid van de lenzen wordt benadrukt.

Magellano BR170504
De matte en donkere metalen onderdelen zorgen ervoor dat het een luxe en modieus montuur wordt. Uiteraard verschijnen de glazen met UV400 bescherming.

Kleurenpalet

Er zijn ook nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie van Barberini Eyewear.

Voyager BR160707
De special edition van de Voyager BR160707 bevat mooie lederen details. Blauwe en groene tinten smelten samen in de weerspiegelende glazen. Naast de UV400 bescherming, bevat deze special edition ook anti-reflectie coatings en hydro/oleophobic behandelingen.

Explorer BR161004
In het model Explorer BR161004 is de zwarte voorzijde van de bril een perfecte achtergrond voor het elektrische blauwe metaal. De details springen er uit! De lenzen bieden bovendien ook IR-bescherming.

Platinum Glass 

Alle glazen van Barberini zijn gemaakt van Platinum Glass. Een optisch glas met dat ervoor zorgt dat  kleuren en contrasten helderder worden voor de drager. Ook bevatten deze glazen een UV400 bescherming, multilayer anti-reflectie coating, hydrofobe en oleofobe behandelingen. Bovendien bevat deze collectie polar lenzen, fotochrome lenzen en zelfs lenzen met IR-bescherming.

Well Seeing

De gehele collectie is gemaakt met ‘Well Seeing’ als uitgangspunt. Well Seeing is de overtuiging van Barberini dat visuele kwaliteit en veiligheid gecombineerd moeten worden.

RX programma

Tenslotte maakt het RX programma van Barberini het mogelijk om het Platinum Glass te gebruiken voor een optische bril. Het Barberini RX programma, met zowel mono- als multifocale lenzen, biedt een zeer brede kleurenkeuze.

Meer informatie

http://www.barberinieyewear.it/en