Zeer geslaagde trip naar Silhouette in Linz

Het is altijd een belevenis als een fabrikant je uitnodigt voor een mooie trip naar het land waar het bedrijf gevestigd is. Dit keer ging Eyeline met de directie van Silhouette en een exclusieve groep opticiens uit België en Nederland naar Linz, Oostenrijk.

Vision Sensation

Uiteraard om de nieuwe glasfabriek te bezichtigen. Wat een prachtige productie-unit heeft Silhouette daar neergezet; state of the art apparatuur en alle know-how om een succesvol totaalproduct te leveren. Want met Vision Sensation zal de tegenwoordig veeleisende klant nog meer genieten van zijn totale Silhouette bril. Ook namen we een kijkje in de keuken van Atelier, de luxe, handgemaakte high-end collectie uit edele metalen en met mooie edelstenen zoals briljant geslepen diamanten. Een monnikenwerk! Ook maakte de groep intensief kennis met de andere activiteiten van Silhouette.

o.a. De volgende opticiens genoten van de Silhouette trip, De Rodenbach-Balduck Veurne, Optiek van Neste Izegem, Optiek Vingerhoets Mechelen, Intervisie Optiek Harelbeke.

neubau 

Erg verfrissend en leuk was de presentatie van nieuwe oogappel neubau, de brillencollectie is vernoemd naar de hipste wijk van Wenen. Hiermee raakt Silhouette aan een belangrijke doelgroep, de urban jongeren die ook veel aandacht en interesse hebben voor sustainability. Absoluut een schot in de roos. Dank aan het organiserende team van Silhouette; Christian Claerhout en Sandra van Renterghem. Het was interessant én gezellig!

Meer informatie

www.silhouette.com

Klik op de onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie.