Uitbreiding partnerschap met Masunaga 1905 en Amor/Sol-Amor1946

De Japanse fabrikant Masunaga Optical LTD en de Franse fabrikant EyeShowroom Diffusion hebben onlangs aangekondigd om hun strategische partnerschap met STYLE22, momenteel distributeur van stijlvolle brillenmerken in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, uit te breiden. Vanaf heden is STYLE22 verantwoordelijk voor de distributie in Frankrijk, Portugal en Afrika van de merken Masunaga – excellent eyewear since 1905 – en Masunaga Designed By Kenzo Takada, evenals voor de wereldwijde logistiek van het Franse legendarische brillenmerk AMOR/SOL- AMOR1946.

Als reactie op de overeenkomst zeiden Hans Zwijsen en Magali Somers, oprichters van STYLE22: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Masunaga en EyeShowroom uit te breiden voor de distributie en logistiek. We zijn van plan om onze aanwezigheid op de Europese en Afrikaanse markt te vergroten met deze stijlvolle brillenmerken. Samen met de huidige verkoopagenten van EyeShowroom zullen we ons uiterste best doen om de positie en merkbekendheid van deze prachtige merken te verbeteren.”

Voor Masunaga zal STYLE22 verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, distributie, facturering, aftersales en marketing in Europa, met uitzondering van Frankrijk. In Frankrijk blijft EyeShowroom verantwoordelijk voor de orders, de directe communicatie met de klanten en de selectie van winkels.

Voor Amor/Sol-Amor blijft STYLE22 distributeur in de Benelux en zal het uitbreiden met logistieke diensten wereldwijd. Ludovic E. Dader, eigenaar van de merken Amor/Sol-Amor, blijft verantwoordelijk voor de orders en marketing buiten de Benelux.

Meer informatie

www.style22.eu