Terugblik Centrop-Sales en Hall of Frames 2017

De afgelopen beurseditie van Centrop-Sales en Hall of Frames vond plaats op 5 en 6 februari in Nijkerk. Het team van Eyeline was aanwezig en wij blikken graag met u terug op deze hartverwarmende beurs.

Centrop-Sales

Centrop-Sales stond geheel in het teken van ‘Wil jij mijn opticien zijn?‘. Meteen bij binnenkomst werd de bezoeker uitgenodigd om de enige echte All You Need Is Love caravan te bezoeken en een boodschap voor een geliefde in te spreken. Na dit warme ontvangst kwam de bezoeker terecht in de glamoureuze wereld van de optiek. Veel leveranciers zoals Safilo, Essilor, Pajuk waren aanwezig. Opticiens keken hun ogen uit en werden in de watten gelegd met de nieuwste collecties. De stands werden druk bezocht, wat leidde tot een opgewekte sfeer in De Loods.

Hall of Frames

De Hall of Frames sprong eruit in zijn diversiteit. Er werden veel bijzondere en eigenzinnige collecties gepresenteerd. Alles om de zelfstandige opticien te voorzien van de mooiste producten.
De beurs focust zich dan ook vooral op de zelfstandige opticien, zoals een standhouder vertelde: “de klanten hechten veel waarde aan de zelfstandige opticien, omdat deze vaak een persoonlijke en kwalitatieve band opbouwt met de klant”.

Een echte eye-catcher

Op beide beurzen waren de nieuwste collecties te zien. In deze collecties speelt kleur een belangrijke rol. De bril mag gezien worden!
Verder is retro ook helemaal hot. De modellen van de jaren ´60 en ´70 zijn helemaal terug.

Fotogalerij

In onderstaande fotogalerij geven wij u een mooie impressie. Geniet ervan!