Samenwerking SMCP Group en Mondottica International

SMCP Group en Mondottica International kondigden begin februari met trots hun samenwerking aan. Ze gaan eyewear collecties ontwikkelen met de merken Sandro en Maje.

De licenties tussen Mondottica en de Parijse merken hebben betrekking op de volledige optische en zonproducten. Dit resulteert vervolgens in lancering van een zesdelige collectie, voor zowel mannen als vrouwen, in het najaar van 2017.

Groei

Uitbreiding van het productaanbod in modeaccessoires is van belang voor de groeistrategie van SMCP. In 2016 bleek dat al de ontwikkeling van lederwaren en schoenen uitstekende resultaten toonden. Nu SMCP met Mondottica, een grote en ervaren speler in de wereldwijde optische sector, partners worden, is het doel om ook hoogwaardige brillen te creëren.

In lijn met het onderscheidende “Parisian chic” DNA van Sandro en Maje, zullen de collecties worden geplaatst in het toegankelijke luxe segment.

Samenwerking

De oprichter en CEO van Mondottica, Michael Jardine, over de samenwerking: “Sandro en Maje zijn de perfecte merken voor ons. Ze hebben een ongelooflijke kracht en respect binnen de Franse markt. Het zijn twee van ’s werelds snelst groeiende kledingmerken wereldwijd en zij bepalen de betaalbare luxe ruimte. We zijn echt trots op om samen te werken met de geweldige teams van SMCP“.

De CEO van SMCP Daniel Lalonde over de samenwerking: “We zijn blij om samen te werken met Mondottica. Het is een spannende stap voor onze merken, met onze ambitie om wereldleider in het toegankelijke luxe segment te worden. Na hun succes in kleding en accessoires is het is een natuurlijke uitbreiding van onze merken. Wij geloven dat Mondottica de juiste partner voor ons, aangezien het net als SMCP een echte wereldspeler is “.

Lancering

Een selectie van de collecties worden alvast, op uitnodiging, geshowd bij MIDO 2017. De volledige merklanceringen komen op SILMO 2017.

Er is geen betere manier om de vijftigste verjaardag van de Franse beurs te vieren, dan met de lancering van twee Parijse succesverhalen in het hart van de tentoonstelling!

Zowel de Sandro en Maje licenties zijn globaal en lopen door tot 2023.

Meer informatie

http://www.smcp.com

www.mondottica.com