Rodenstock en Porsche Design wederom partners tot 2027

De Rodenstock Group en de Porsche Design Group verlengen hun licentie voor de komende tien jaar. Tijdens de Opti ondertekenden beide CEO’s, Oliver Kastalio en Dr Jan Becker, het licentiecontract. Dit  bevestigt de succesvolle samenwerking van de afgelopen vijftien jaar.

De Porsche Design Group verleent wederom de licentie voor ontwikkeling, productie en verkoop van monturen, zonnebrillen en kant-en-klare leesbrillen aan Rodenstock. Mede door  deze licentie blijft Rodenstock zich richten op succesvolle brillen in het luxesegment.

Een succesvolle samenwerking 

Jan Becker, woordvoerder van de Raad van Bestuur van de Porsche Design Group, zegt: “De brillenbranche en met name de zonnebrillen hebben een lange en zeer succesvolle geschiedenis bij Porsche Design”.

Rodenstock is voor Porsche Design meer dan alleen een strategische partner. Naast dat zij beiden dezelfde waarden delen, proberen zij samen het brillensegment uit te breiden voor de komende jaren. Aan het einde van dit jaar gaan Rodenstock en Porsche Design opnieuw een aantrekkelijke brillencollectie lanceren. De modellen vertegenwoordigen de merkwaarden van Porsche Design: functionaliteit, innovatie en topkwaliteit.  

Beide partijen verheugen zich erg op de voorzetting van de succesvolle samenwerking.

Meer informatie

www.rodenstock.nl

www.porsche-design.com