Overeenkomst Benetton en Mondottica

Benetton Group en Mondottica International hebben een exclusieve en wereldwijde licentieovereenkomst getekend voor het ontwerp, de productie en de distributie van United Colors of Benetton branded brillen.

De eerste overeenkomst, voor zowel zonne- als optische brillen voor mannen én vrouwen, loopt tot en met 2023. De eerste gezamenlijke zonnebrillencollectie zal beschikbaar zijn vanaf SS18 en wordt uitsluitend verdeeld via Benetton’s eigen retailnetwerk. Vanaf 2019 wordt de distributie van de zonnebrilcollecties – samen met de optische collecties – uitgebreid worden naar Mondottica’s wereldwijde groothandel.

“We zijn erg blij met deze licentieovereenkomst te hebben getekend met zo’n dynamische, innovatieve en flexibele partner die met ons gemeenschappelijke kenmerken zoals internationaliteit, distributie en design deelt”, aldus Tommaso Brusó, CEO van de Benetton Group. Mondottica Oprichter en CEO Michael Jardine over de licentie: “We zijn enthousiast om deze kans te hebben om met een van de meest iconische en legendarische merken van de wereld. Benetton’s wereldwijde bereik weerspiegelt ons perfect in de brillenmarkt. We verwachten een lange en vruchtbare samenwerking. ”

Meer informatie

www.mondottica.com 

www.benetton.com