Ørgreen gaat samenwerking aan met Yuniku

Ørgreen optics lanceert een nieuwe optische collectie, speciaal gemaakt voor de futuristische gezichtsscanner “Yuniku” en is trots te kunnen melden een samenwerking aan te zijn gegaan met Gamfratesi Studio, winnaars van de Wallpaper design awards 2018.

Het designteam heeft nauw samengewerkt met Yuniku, wat leidde tot een collectie van twaalf unisex modellen, in zes kleuren. De gezichtsscanner wordt daarnaast nu als eerste in Scandinavië gebruikt in de flagship store van Ørgreen in Kopenhagen.

‘Yuniku’ is Japans voor uniek en dit is precies wat het platform omarmt. De scanner maakt helpt met het ontwerpen van een uniek model, die perfect past bij de levensstijl, gezichtsvorm en persoonlijke voorkeur van de drager.

Consumenten hebben een groeiende wens naar het personaliseren van modellen en hier speelt de Ørgreen + Yuniku samenwerking op in. De nieuwe collectie van Ørgreen is door Yuniku volledig aan te passen.

Henrik Ørgreen zegt over de samenwerking: “Dit is de toekomst. We houden graag de technologische ontwikkelingen in de gaten, dus toen we gecontacteerd werden door Hoya, het bedrijf achter Yuniku, waren we eigenlijk direct enthousiast. Deze samenwerking is dé manier om te onze expertise te tonen aan het geavanceerde platform.”

Meer informatie

www.orgreenoptics.com