Nieuw innovatief F-lock systeem van Wecare

Een systeem dat uw brillen goed beveiligt en vooral mooi presenteert? Ontdek het gloednieuwe gepatenteerde F-Lock systeem van Wecare. Een sierlijk individueel display dat hét antwoord is voor het beveiligen van brillen. Kabels, hard tags op hinderlijke plekken en een diefstalgevoelig verticaal rek zijn vanaf nu verleden tijd.

Met het F-Lock systeem combineert Wecare het beste van productpresentatie en beveiliging. Het systeem is makkelijk te bedienen door middel van een tag of pasje en u heeft er geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is uw voorkeuren aangeven. Hoe lang wenst u bijvoorbeeld dat het beveiligingsmechanisme openblijft? Wilt u een toon horen als het slot opent of sluit? U kunt ook aangeven of personeel toegang heeft tot het bedienen van alle F-Locks of juist tot een bepaald segment brillen. Momenteel wordt gewerkt aan het openen van het F-Lock systeem op afstand met een radiografische module Kortom, het F-Lock systeem maakt van beveiligen en het presenteren van brillen een ware eyecatcher.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een demonstratie van het product? Neemt u contact op met Wecare via 055-5385695 of bezoek de website via www.wecare-int.com.