NIEUW! Eyeline Magazine betreedt nu ook de Duitstalige markt

Vaktijdschrift Eyeline is al meer dan 25 jaar hét toonaangevende b2b communicatieplatform voor de gehele optiekbranche in de Benelux. Sinds 1 januari breidt het magazine verder uit, namelijk naar de Duitse markt.

In de Benelux is Eyeline Magazine een begrip. Zeg je ‘optiekbranche’, dan zeg je ‘Eyeline’. Zowel in Nederland, België en Luxemburg is Eyeline Magazine het nummer één vakblad voor iedereen werkzaam binnen de optiek. Niet vreemd dat Eyeline verder uit gaat breiden naar het Duitstalige gebied van Europa.

Met trots kondigen wij aan dat wij sinds 1 januari ook in de Duitse markt opereren.

We starten in de DACH landen ( (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) met de b2b website, digitale nieuwsbrieven, online magazines, social mediakanalen en uiteraard veel video’s.

Wat mag u verwachten?

We leven in een tijd waarin landsgrenzen er zakelijk niet meer toe doen. Zoals u van Eyeline gewend bent zullen wij ook in Duitsland onze lezers informeren en inspireren met prikkelende interviews. We brengen actueel nieuws van internationale beurzen, artikelen over ondernemerschap en trends en we duiken de verdieping in.

Met passie voor het vak, gedegen journalistiek en inspirerende fotografie en vormgeving zorgen wij ervoor dat ook de Duitse optiekmarkt niet meer zonder het prikkelende nieuws van Eyeline kan.

Benieuwd geworden?

Neem een kijkje op www.eyeline-magazine.de!