Maui Jim kondigt nieuwe samenwerking met goede doel aan

De tenniskoorts is weer goed aanwezig. Terwijl het tweeweekse tennistoernooi iedereen weer in zijn grip houdt, organiseerde Maui Jim twee weken geleden een coaching clinic in de Wimbledon Club.  

Voormalig wereldkampioene Martina Hingis demonstreerde, met hulp van Patrick Mouratoglou, de coach van Serena Williams, verschillende technische aspecten van de sport. Ook Garbiñe Muguruza deed mee. Zij dingt mee voor de single ladies titel op Wimbledon.

Optometry Giving Sight 

Maui Jim gebruikte de dag onder andere om een nieuwe samenwerking met het goede doel Optometry Giving Sight aan te kondigen. “Wij beloven extra financiële support voor dit belangrijke doel”, zegt Martijn van Eerde, marketingdirecteur bij Maui Jim. “Wij begrijpen het belang vangoed zicht en de belangrijke effecten die een oogtest en brillen hebben op het leven.”

Met iedere verkochte zonnebril van Maui Jim tijdens de sportevenementen, zal een deel van de opbrengst gaan naar hulp voor visueel beperkte kinderen. Deze financiële steun zal een jaar doorlopen. Het doel is om na twaalf maanden 6000 kinderen hulp te kunnen bieden.

Meer informatie

www.mauijim.com