Marcolin Group en Rivoli Group tekenen voor een Joint Venture in het Midden-Oosten

Marcolin Group, een wereldwijd toonaangevend brillenbedrijf, heeft op 9 mei aangekondigd een joint venture-overeenkomst te hebben ondertekend met Rivoli Group, een van de grootste luxe retailers in het Midden-Oosten.

Marcolin Middle East

De Joint Venture, genaamd Marcolin Middle East, is 51% in eigendom van Marcolin Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf zal de brilcollecties van het Marcolin-merkportfolio verspreiden: Tom Ford, Balenciaga, Ermenegildo Zegna, Montblanc, Roberto Cavalli, Tod’s, Emilio Pucci, Swarovski, Dsquared2, Diesel, Just Cavalli, Kenneth Cole, Timberland, Guess, Gant, Harley- Davidson, Marciano, Sketchers en Web.

Giovanni Zoppas

Giovanni Zoppas (afbeelding), CEO van de Marcolin Group, bevestigde dat dat deze samenwerking met Ramash Prabhaker, de band alleen maar versterkt. Een samenwerking in het Midden-Oosten, waar het luxe segment een groot aandeel in de markt omvat, is een goede stap voor de toekomst van het bedrijf.

Ramesh Prabhakar

Ramesh Prabhakar, vice-voorzitter en managing partner van Rivoli Group reageerde positief op de samenwerking. Hij kijkt ernaar uit om de aanwezigheid van Marcolin-merken op de markt verder te verbeteren.

Meer informatie

www.marcolin.com

www.rivoligroup.com