Hugo Boss kondigt partnerschap met Formula E aan

Hugo Boss gaat een nieuwe samenwerking aan met Formula E, de elektrische straatracen. Hugo Boss wordt de officiële kledingpartner en bouwt zo voort op de langdurige en innovatieve band met de autosport.  

Formula E biedt een race-ervaring in de straten van ’s werelds grootste steden. De unieke straatraces, met een focus op technologie bieden tegelijkertijd een wereldwijd entertainmentmerk. Hugo Boss combineert de cruciale waarden voor de motorsport, namelijk dynamiek, perfectie en precisie. Als officiële partner zal Hugo Boss outfits ontwerpen voor het management van de Formula E-serie, medewerkers en vrijwilligers.

In deze nieuwe samenwerking brengt Hugo Boss zijn 35 jaar ervaring en expertise in de motorsportarena naar Formula E, evenals de dynamische stijl waar het modemerk om bekend staat.
Hugo Boss-directeur, Mark Langer, zei over de samenwerking: “Als modemerk kijken we altijd naar innovatie in ontwerp en duurzaamheid. Toen we Formula E voor het eerst tegenkwamen, zagen we meteen een potentieel en we zijn verheugd de eerste kledingpartner te zijn.”

Alejandro Agag, oprichter en CEO van Formula E, zei: “Ik ben verheugd om weer een wereldwijd merk te verwelkomen in de Formula E-familie, zeker een gerespecteerde naam als Hugo Boss. Als eerste Official Apparel-partner kijken we uit naar de dynamische stijl en innovatie die Boss zo bekend maakt.”

Meer informatie

www.group.hugoboss.com