Glasklar: ook op de Silmo in Parijs

Glasklar, de bedenker van het unieke brillenglazen reinigingsconcept, heeft met het unieke navulsysteem en de kleurrijke brillensprayflesjes ervoor gezorgd dat de Optiekbranche op een professionele wijze “brillenglazen-reinigingszorg” kan aanbieden aan de consument. De waardevolle brillenglazen van de klant verdienen immers het beste onderhoud dat er is. 

De Glasklar brillenglazenspray is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en absoluut veilig voor elk type brillenglas en tevens niet schadelijk voor ieder soort montuur. Door regelmatig deze spray te gebruiken, blijft de complete bril in  perfecte conditie en briljant schoon.

Glarklar heeft zich in 12 jaar tijd ontwikkeld tot de meest innovatieve brillenglazenspray leverancier ter wereld. Het Glasklar brillenglazen reinigingsconcept wordt door meer dan 2500 opticiens succesvol gebruikt, met als resultaat meer klantenloyaliteit, klantenbinding en omzet.

“Hoe simpel, effectief en mooi kan marketing zijn?”

Meer informatie

Bezoek de Glasklar / EYES 2 BE stand (HALL 5 J012) op de SILMO in Parijs, en ervaar wat het GLASKLAR brillenglazen reinigingsconcept voor U kan betekenen.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de vertegenwoordiger Richard Beneker ( +31613005409 ) voor een afspraak

www.eyes2be.nl