Essilor met innovatie aan de top

Essilor is door Forbes opnieuw uitgeroepen tot een van de 100 meest innovatieve bedrijven ter wereld in 2018. Waar ze in 2017 op plek 68 stonden, staan ze inmiddels op plek 52. Al sinds 2010 behoort Essilor elk jaar tot de top 100.

Innovatie is al sinds de oprichting de kern van de identiteit van Esssilor geweest. Een goed voorbeeld hiervan is de lancering van de Varilux ® X Serie™ uit 2017. Het vertegenwoordigt de jarenlange samenwerking tussen onderzoekers, ingenieurs, fysiologen, sociologen en consumenten. Ook in 2018 komen zij de consument tegemoet met de aankondiging met Johnson & Johnson Vision van de Transitions ® Light-intelligent Technology™.

“Innovatie is altijd een hoeksteen geweest van onze missie en onze strategie”, vertelt Laurent Vacherot, President en Chief Operating Officer van Essilor. “Als marktleider geloven we dat het onze taak is om de grenzen van optische oplossingen te blijven verleggen en zo de visie van mensen beter te corrigeren en beschermen.”

Essilor heeft zich vandaag de dag toegewijd aan het aanpakken van bijziendheid, een van de grootste uitdaging voor de gezondheidszorg in de toekomst. Essilor werkt samen met wetenschappelijke partners en gezondheids- en visieprofessionals om meer inzicht in bijziendheid te krijgen en zo innovatieve oplossingen te vinden.

Meer informatie

www.essilor.com