De Silmo Paris “Xtrashow”

Dit jaar viert de internationale optiekbeurs Silmo Paris haar 50-jarig bestaan en organiseert in dit kader een feestelijke beurseditie in de vorm van een ExtraShow concept. Tijdens deze jubileum editie, van 6 t/m 9 oktober 2017 in Parijs, staan de thema’s gezelligheid en delen centraal: de beursorganisatie nodigt alle deelnemers uit om actief hierin te participeren.

Al sinds een halve eeuw komt de complete optiekbranche bijeen tijdens de Silmo Paris voor het ontdekken van design, innovaties, bedrijven en merken die zich inzetten voor ‘beter zicht’. Ter gelegenheid van de aankomende unieke beurseditie bereidt de organisatie een beursprogramma voor dat bestaat uit vele evenementen gedurende de vier beursdagen en streeft ernaar om alle deelnemers onderdeel te laten uitmaken van deze feestelijke gebeurtenis.

Verjaardag

Alle bezoekers en exposanten geboren tussen 6 en 9 oktober, of die dit jaar 50 jaar worden, worden uitgenodigd om tijdens hun bezoek aan de Silmo gezamenlijk het glas te heffen en hun verjaardagen te vieren in een gezellige en informele beurssetting.

50 Jaar

Gestart in 1967 in Oyonnax met een handvol deelnemers, verwelkomt de Silmo Paris 50 jaar later ongeveer duizend exposanten uit de complete optiekbranche. De beurs heeft altijd veel belangstelling genoten dankzij haar belangrijke positie als platform voor innovaties en noviteiten. Om deze constante dynamiek te benadrukken, nodigt de vakbeurs merken en bedrijven uit om een iconisch product, dienst of collectie te presenteren dat kenmerkend is voor de geschiedenis van het bedrijf, in het kader van de Silmo d’Or wedstrijd.  Om het feest compleet te maken, wordt tenslotte de gerenommeerde Silmo d’Or uitreikingsavond uitgebreid gevierd op zaterdag 7 oktober 2017.

Vier het 50-jarig jubileum van de Silmo Paris mee en mis niets van de Xtrashow: van 6 t/m 9 oktober 2017, in het expositiecomplex Paris Nord-Villepinte, Frankrijk.

Meer beursinformatie

www.silmoparis.com