Combinatie Optical Kick Off en NICHE op 3 september 2017

In 2017 organiseren Optical Kick Off en NICHE beide beurzen op dezelfde dag én op dezelfde locatie. Dit zal plaatsvinden op zondag 3 september in Paleis10 te Brussel. De beurzen vullen elkaar dusdanig aan, dat het idee is ontstaan om de krachten te bundelen met behoud van ieders identiteit.

Met name voor de bezoekers, de zelfstandige Benelux opticiens, is het een uitgelezen kans om zich op één dag te oriënteren op een groot en divers aanbod van nieuwe collecties en zich te informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo wordt het bezoek aan beide beurzen een bijzonder waardevolle gelegenheid.

Optical Kick Off

Ontdek de nieuwste optische collecties van Charmant, Luxottica, Marchon, Menrad, Marcolin, Williame Optics en tevens het complete gamma instrumenten van ZEISS, tijdens het jaarlijks evenement Optical Kick Off. Tijdens deze zeventiende editie profiteert u van uitzonderlijke condities en geniet u van een leuke dag met het hele gezin.

NICHE

Ook op de vierde editie presenteert NICHE een bijzondere selectie van niche collecties die er op dat moment toe doen, voor opticiens die onderscheidend willen zijn. ‘Sfeervol, een juiste mix aan merken, goed georganiseerd’ waren enkele lovende reacties na de eerste NICHE beurzen in 2015 en 2016. In 2017 zullen we de bezoekers wederom inspireren met bijzonderheden en merkbeleving. Een dag vol interactie tussen designers, exposanten, en collega-optiekbedrijven.

Dat wilt u niet missen!

Wanneer

Zondag 3 september 2017

Waar

Brussels Expo Paleis10

Meer informatie

Verdere informatie over o.a. het programma en de aanmelding volgt later. Het nieuws is ook te volgen op de websites en Facebook:
www.nicheopticalfair.be
www.optical-kickoff.be
www.facebook.com/nicheopticalfair
www.facebook.com/opticalkickoff