Blackfin wint de zilveren V. Award op de Hong Kong Optical Fair

Blackfin kreeg alweer een eerbetoon, door de Silver V. Award te winnen in de categorie zonnebrillen op de beurs die onlangs in Hong Kong werd gehouden, met zijn ARC-stijl.

 De wedstrijd, die georganiseerd werd door V. Magazine, is alleen voor de standhouders in het VOS (Visonaries of Style) gebied, waar ’s werelds meest creatieve en innovatieve merken en designer producten te vinden zijn.

“We zijn er trots op dat we deze prijs voor de tweede keer in twee jaar hebben gewonnen. Blackfin is synoniem voor uitmuntendheid, kwaliteit, design, technologie en Italiaanse stijl, maar het refereert vooral naar ons team, een vastbesloten en gepassioneerde groep mensen die elke dag samenwerken en ons in staat stellen zulke verbluffende resultaten te behalen!” – zegt Nicola Del Din, CEO van Blackfin.

Een prestigieus succes met als hoogtepunt de Silmo d’Or Jury Special Prize, die iets meer dan een maand geleden in Parijs werd gewonnen voor dezelfde zonnebril. Met een titanium front en beta-titanium uiteinde van de poten, wordt de ARC-stijl gekenmerkt door een gebogen bovenbalk, een structureel ondersteuningselement dat dit frame een unieke uitstraling geeft en zijn naam inspireert. Het herinnert er ook aan dat de boog een instrument is dat onder spanning de lenzen overbrugt en ze omsluit in een enkel stuk metaal.

Voor meer informatie:

www.blackfin.eu

www.facebook.com/blackfin.eyewear

www.instagram.com/blackfineyewear/