Bezoek de speciale 50 jaar SILMO-editie, vraag uw gratis toegangsbadge aan

De SILMO bestaat dit jaar 50 jaar en kondigt een speciale editie aan met bijzondere evenementen. De beurs vindt plaats van vrijdag 6 t/m maandag 9 oktober a.s. in Parijs. Mis deze bijzondere editie niet en vraag nu al uw gratis toegangsbadge aan.

Een groot aanbod van exposanten

Op een beursoppervlakte van 80.000 m² treft u een innovatief en compleet aanbod van 900 exposanten en 1.350 merken voor de hele optieksector: monturen, zonnebrillen, glazen, lenzen, instrumenten, equipment, low vision, materieel en onderdelen.

De exposantenlijst van 2017 is binnenkort via de website te bekijken.

Trends & Innovaties, nog meer evenementen!

Naast het uitgebreide en gevarieerde aanbod van exposanten, presenteert de SILMO een uitgebreid evenementenprogramma, waar u de laatste trends, innovaties, nieuwe collecties en merkintroducties kunt vinden met bijvoorbeeld de SILMO Academy die jaarlijks het wetenschappelijk symposium organiseert. Tevens is er natuurlijk weer de SILMO TV studio, het ‘Best Craftsmen of France Forum’, het Low Vision Forum, de SILMO Store en natuurlijk de uitreiking van de prestigieuze SILMO d’Or Awards (Internationale innovatieprijzen).

Verhalen en anekdotes

Om veel ‘buzz’ te creëren rondom deze speciale editie, wil de SILMO zoveel mogelijk verhalen, anekdotes of quotes van bezoekers en exposanten verzamelen en delen via onder andere sociale media.

> E-mail uw leuke verhaal of anekdote

Vier uw verjaardag met de SILMO!

Iedere bezoeker of exposant die dit jaar 50 wordt of zijn verjaardag tussen 6 en 9 oktober heeft, kan een verrassing komen ophalen op de speciale SILMO verjaardag (‘anniversaire’) stand!

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan

Toegang tot de SILMO is gratis voor vakbezoekers. Vraag nu reeds uw toegangsbadge aan via bovenstaande button. Dat scheelt u mogelijk veel tijd bij de ingang van de beurs.

Uw reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad. Regel uw reis zo snel mogelijk, dat kan aanzienlijk in de kosten schelen.

Anko Zakenreizen verzorgt uw individuele en groepsreizen, vluchten en arrangementen voor Parijs.

Meer informatie

Voor vragen kunt u ook terecht bij de Belgische vertegenwoordiging, Promosalons.

Promosalons België/Belgique
Telefoon: +32 (0)2 534 98 98
Website: www.promosalons.be

Volg SILMO ook op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Voor alle informatie over de beurs, bezoek de website van SILMO.