Alcon maakt het verschil op het NCC 2018

Het Nederlands Contactlens Congres (NCC) is aan een nieuwe, zevende editie toe. Alcon is vanzelfsprekend van de partij om er het thema ‘Making a Difference!’ op geheel eigen wijze kracht bij te zetten.

Origineel uit de hoek komen

Op 11 en 12 maart 2018 is het zover. Dan verzamelen alle contactlensprofessionals zich opnieuw in het Nederlandse Veldhoven om hun kennis over de nieuwste ontwikkelingen op contactlensgebied en op de contactlenzenmarkt te verrijken. Het nieuwe thema, ‘Making a Difference’, is Alcon op het lijf geschreven. Met hun standconcept komen ze deze editie dan ook origineel uit de hoek. Als blikvanger viel de keuze op de DAILIES TOTAL1® Multifocal daglens. De bijzondere kenmerken van deze unieke contactlens, met watergradiënt en SmarTears® technologie, brengen ze tijdens het NCC op innovatieve wijze voor het voetlicht.

Unieke formules

Spreek gerust een van de Alcon-medewerkers aan voor meer informatie. Zij leggen u met plezier uit hoe Alcon je kan ondersteunen om multifocale lenzen in de optiekwinkel tot een succes kunnen maken. Geen betere manier om te achterhalen wat de voordelen zijn van een ‘In Practice Academy’ training voor u en uw medewerkers, een ‘Big Multifocal Fit’ met een selectie van klanten of een ‘Let’s Talk’ informatieavond om uw klanten te informeren over de voordelen van multifocale contactlenzen. Stuk voor stuk unieke formules die uw multifocale contactlenzenpraktijk vooruit kunnen helpen.

Meer informatie

www.alcon.com