Alcon lanceert nieuwe multifocale consumentencampagne

Alcon lanceert een nieuwe direct-to-consumer campagne om de multifocale categorie uit te breiden. Hierbij krijgt Dailies Total1 Multifocal de volle aandacht. De campagne is gericht naar 40-plussers en omvat online media-advertenties en een waaier aan winkelmateriaal voor contactlensspecialisten om de herkenning tot in de winkel te creëren.

De nieuwe multifocale consumentencampagne start vanaf september 2017. De centrale boodschap is dat de Dailies Total1 Multifocal de eerste en unieke multifocale contactlens met watergradiënt is voor de correctie van presbyopie. Bovendien zorgt ze als enige voor een verminderd droogtegevoel aan het einde van de dag en een ononderbroken visus op alle afstanden. Tenslotte voelt de drager deze contactlenzen niet.

De presbyopen van vandaag zijn imagobewust en leiden een veeleisend leven. Zij willen een alternatief voor de leesbril. Alcons multifocale contactlenzen kunnen uw klanten en uw praktijk een uniek voordeel bieden. Met Dailies Total1Multifocal, Dailies, AquaComfort Plus, Multifocal en Air OptixAqua Multifocal beschikt Alcon over een gamma multifocale lenzen voor elke afstand en elke drager. Al deze lenzen zijn gekenmerkt door het toonaangevend Precision Profile Design, dat ogen op een vloeiende, natuurlijke manier helpt scherpstellen op elke afstand.

Dropouts

Het aantal dropouts bij contactlensdragers neemt zeer sterk toe in de presbyope populatie. Vanaf de leeftijd van 40 jaar is een drastische daling te zien in het aantal personen die contactlenzen dragen. Ze stoppen met het dragen van lenzen vanwege discomfort, een droogtegevoel of een verstoorde visus.

De Dailies Total1 Multifocal pakken de problemen van de veertigplussers aan. Door het unieke materiaal met een watergradiënt ervaren ze een hoger comfort. Daarnaast bevatten de multifocale lensen ook SmarTears met phosphatidylcholine (PC), een bestanddeel van de natuurlijke traanfilm dat het tekort aan PC in de traanfilm aanvult op het moment dat dit nodig blijkt. Zo draagt het bij tot de stabilisatie van de lipidenlaag en wordt contactlensgerelateerde droogte aangepakt

Meer informatie

Neem snel contact op met uw Alcon Account Manager voor meer informatie over deze producten, services én ondersteunende campagne.

www.alcon.com