Vinyl Factory brengt Rock’n’Roll naar de brillenbranche

Vinyl Factory is een merk dat Rock’n’Roll brengt naar de brillenbranche. De hippe modellen zijn geïnspireerd door muziek.

Promotieartikelen

Om de producten het beste te promoten in uw optiekzaak, heeft Vinyl Factory een set van vintage en rock-geïnspireerde promotieartikelen. Zoals A4 paneldisplays, op maat gemaakte stickers voor uw ramen en nog veel meer.

Cochrane

Met een naam die ons terugbrengt naar de oorsprong van Rock’n’Roll, is de Cochrane een pareltje voor de liefhebbers van vintage. Desalniettemin is het montuur wel geproduceerd met de allernieuwste technieken.

Germanotta

Maak een reis door de tijd met de Olympia collectie van Vinyl Factory en het Germanotta model. Deze retro-futuristische look zal zowel de nostalgische hippies als futuristen aantrekken.

Gek op muziek

Bij Vinyl Factory zijn ze gek op muziek en muzikanten. Door de jaren heen hebben ze veel samenwerkingen aangegaan met muziek festivals en veel rocksterren hebben ervoor gekozen om monturen van Vinyl Factory te dragen. Zoals op de onderstaande foto, Dave Catching van de Eagles of Death Metal.

Meer informatie

www.vinylfactory.fr

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Vinyl Factory zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair