TAVAT Eyewear en Monoqool aanwezig bij NICHE

Ook dit jaar is Vision Company weer blij om aanwezig te zijn op de NICHE beurs met hun twee reguliere merken: TAVAT Eyewear en Monoqool.

TAVAT Eyewear

Even een update voor de mensen die niet bekend zijn met TAVAT Eyewear.

TAVAT presenteert zichzelf voor de zelfstandige opticien als hét brillenmerk om gebied te herwinnen wat er met de massamarketing en korting verloren is gegaan. De creatieve ‘geest’ van TAVAT is gevestigd in Californië, terwijl de totale productie zich in Italië bevindt. TAVAT voegt prestaties en design samen, maar behoudt tegelijkertijd veel respect voor tradities.

De hedendaagse klassiekers van TAVAT worden gekenmerkt door hun minimale design, zichtbare technologie met een verfijnde stijl, betrouwbaarheid en hun tijdloze, originele touch.

Monoqool

Monoqool doet het op een heel andere manier. Het hart van het merk ligt in Denemarken. En zoals we het Deense volk kennen, staan ​​zij voor innovatie. Door het gebruik van nieuwe technologieën en materialen streven ze om de perfecte bril te produceren. Door 3D-geprinte monturen van slechts 4 gram en zonder schroeven, brengen ze het ultieme draagcomfort. Want de brillen horen op de eerste plaats comfortabel te zijn.

More to follow…

Blijf Eyeline Magazine volgen voor de tweede NICHE nieuwsbrief. In deel twee worden enkele nieuwe optische frames van TAVAT geshowd en krijgt u meer informatie over de meest recente collectie 3D-geprinte monturen van Monoqool, ook wel bekend als de ‘Slider-collectie’.

Meer informatie

Vision Company is de officiële partner van Monoqool – TAVAT – optoVision
T. +32 9 232 37 20
www.vision-company.be

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Vision Company zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be