TAVAT biedt zonneglazen met melanine

In de vorige Eyeline editie konden jullie reeds kennis maken met TAVAT en waar TAVAT voor staat. Maar er is nog iets opmerkelijks aan TAVAT, namelijk de zonneglazen geïnjecteerd met melanine.

Trouwe fans zullen het ongetwijfeld hebben over hun zonneglazen die geïnjecteerd zijn met melanine. Melanine is een natuurlijk pigment dat in het menselijk lichaam voorkomt. De rol ervan is ons te beschermen tegen schadelijk zonlicht door het filteren van UV en HEV licht. Door synthetische melanine te injecteren in de zonneglazen komen we tot de ultieme oogbescherming. Een langdurig Amerikaans onderzoek van maar liefst veertig jaar toont immers de hoge waarde die artsen hechten aan deze beschermfactor.

Come to Niche and discover TAVAT melanin!

Niet alleen voor hun kwalitatieve zonneglazen maar ook voor hun opmerkelijke verhalen verscholen achter elke collectie. Come to Niche and discover the Soup Can story on ‘the walk off frame’. Come to the Vision Company booth and discover the different and new Soup Can line(s) optical and sun.

Meer informatie

www.vision-company.be

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook TAVAT zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair