nine Eyewear

Sinds 2010 staat nine garant voor unieke collecties, ‘designed’ in Denemarken en ‘Handmade’ in Japan. De monturen zijn ultralicht, de naam ‘nine’ verwijst dan ook naar het feit dat elk montuur in het slechtste geval amper 9 gram weegt.

De  balans tussen vorm, materiaal en functionaliteit is dan ook bijzonder uitgekiend, typisch scandinavisch. Deze passie vertaalt zich momenteel in 5 verbazingwekkende collecties. De collectie nine five zet het accent ultralicht nog sterker in de verf door het gebruik  van het transparante polyamide en titanium, de monturen zakken qua gewicht  op die manier onder de 5 gram. nine monturen bieden het genot van de eenvoud in een sublieme kwaliteit.

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook nine zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair